Mevr. Nele Bangels

Mevr. Nele Bangels

Diëtiste

089 69 06 06

Als diëtiste van het Wit-Gele Kruis Limburg ben ik ook werkzaam in de groepspraktijk 'De Dam'. Ik begeleid en ondersteun u op een verantwoorde manier bij voedingsproblemen of vragen rond voeding. De richtlijnen en adviezen zijn persoonlijk en op maat samengesteld, afgestemd op uw specifieke noden en vragen. Ik hou zo veel mogelijk rekening met uw persoonlijke wensen en voedingsgewoonten. Lekker en gezond blijft het uitgangspunt!
U kan bij mij terecht voor gewichtsproblemen, diabetes, verhoogde cholesterol, zoutbeperking, nierinsufficiëntie, voedingsallergie, spijsverteringsproblemen, obstipatie ...
Let op: een verwijzing van je huisarts is noodzakelijk!

Tarieven: een eerste consult van 60 minuten kost 39,00 euro, een tweede consult 29,30 euro en opvolgconsultaties 20,00 euro.
De meeste mutualiteiten voorzien een tegemoetkoming. Voor diabetes mellitus type 2 consultaties in het kader van een zorgtraject of een voortraject is een gedeeltelijke terugbetaling door het RIZIV voorzien. Informeer hiervoor op voorhand.

Het niet nakomen van afspraken zorgt voor ongemak in de werkplanning van onze diëtiste. Dit betekent dat wij andere patiënten, die op onze wachtlijst staan, eerder hadden kunnen helpen. Daarom zijn we genoodzaakt om € 10 administratiekosten aan te rekenen, als u de afspraak niet tijdig annuleert.