T. 089 69 06 06

Diƫtiste

Vanaf 1 april 2020 betaalt de verplichte ziekteverzekering een behandeling door een diëtist terug voor kinderen met overgewicht of obesitas. De behandeling duurt 2 jaar en bestaat uit 10 zittingen. 

Meer informatie kan u terugvinden via de website van het RIZIV:

https://www.riziv.fgov.be/nl/themas/kost-terugbetaling/ziekten/Paginas/dietetiek-kinderen-overgewicht-obesitas.aspx?fbclid=IwAR1zXVxzdViLpZEMK4mdA9zw1FufKprByyOj1n9JMhsInoiDe6kDoGEMwTY

Coronavirus

 

Dokter Buntinx

Beste allemaal, 

Zoals tijdens het voorbije jaar herhaaldelijk reeds aangekondigd werd, is voor Dr. Frank Buntinx het moment aangebroken om formeel met pensioen te gaan. In de voorbije jaren is het aantal raadplegingen en huisbezoeken geleidelijk reeds afgebouwd, maar eens moet het echt stoppen. 

In overleg met de collega's van Groepspraktijk De DAM is beslist van het pensioen op 1 juli 2020 te laten ingaan. Dat betekent dat ik vanaf die datum geen raadplegingen of huisbezoeken meer zal doen. Wel zal ik enkele uren per week en op vrijwillige basis in de praktijk beschikbaar zijn voor ondersteunende taken ten behoeve van de praktijk. Indien U en uw nieuwe huisarts een tweede advies nuttig vinden, hou ik mij ook daarvoor beschikbaar. 

Als ik met pensioen ga, zal ik 45 jaar als uw huisarts hebben mogen werken, eerst in de praktijk bij mij thuis en de laatste zeven jaar in De DAM. Ik had dit graag nog langer gedaan, maar wij weten allemaal dat dat niet goed zou zijn en dat alles eens moet eindigen. Ik ben heel dankbaar voor deze kans en voor het vertrouwen dat U mij gedurende al deze jaren gegeven hebt. Ik wens U allen een goede gezondheid en een gelukkig leven.

Een dankbare stoppende huisarts,

Dr. Frank Buntinx