Mevr. Manuela

Mevr. Manuela

Verpleegkundige

089690606

Vanuit het Wit-Gele Kruis staan wij in voor praktijkassistentie. Dit maakt dat wij enkele taken van uw huisarts kunnen overnemen zodat hij zich meer op andere dingen kan concentreren.

In samenspraak met de arts kan U bij ons terecht voor een bloedname, een ECG en een longfunctiemeting (spirometrie). Ook kan U terecht voor wondzorg, vaccinaties, bevriezen van wratjes, uitspuiten van oren, diabetescontrole, uitlezen van een glucometer, infuustherapie, het afnemen van een geheugentest, het opvolgen van uw bloeddruk en andere parameters.
Alle verpleegkundige taken gebeuren enkel en alleen na verwijzing en met controle van de huisarts. U moet dus soms na een consult bij de verpleegster, nog even bij de huisarts komen. 

De consultaties zijn iedere werkdag van 8u tot 11u en een afspraak kan gemaakt worden via het secretariaat of via de huisarts.

Er moet voor een consult bij de verpleegster niet betaald worden.

Bij een bloedname ontvangt u enkele dagen later een factuur van het labo (Practimed). Indien u vragen heeft over deze factuur mag u contact opnemen met het labo (Practimed - 013 67 07 30)

Om de consultaties bij de verpleegster vlot te laten verlopen vragen we u minstens 5 min op voorhand aanwezig te zijn.

Als u niet kan komen op het afgesproken uur, gelieve tijdig te verwittigen!