T. 089 69 06 06
Diƫtiste Nele Bangels

Als diëtiste van het Wit-Gele Kruis Limburg ben ik ook werkzaam in de groepspraktijk 'De Dam'. Ik begeleid en ondersteun u op een verantwoorde manier bij voedingsproblemen of vragen rond voeding. De richtlijnen en adviezen zijn persoonlijk en op maat samengesteld, afgestemd op uw specifieke noden en vragen. Ik hou zo veel mogelijk rekening met uw persoonlijke wensen en voedingsgewoonten. Lekker en gezond blijft het uitgangspunt!
U kan bij mij terecht voor voedingsadvies bij gewichtsproblemen, diabetes, te hoge cholesterol, zoutbeperking, nierinsufficiëntie, voedingsallergie, spijsverteringsproblemen, obstipatie ...
Let op: een verwijzing door je huisarts is noodzakelijk!

Tarieven: een eerste consult van 60 minuten kost 37,84 euro, een tweede consult 28,41 euro en latere opvolgconsultaties 19,43 euro.
De meeste mutualiteiten voorzien een tegemoetkoming voor dieetconsultaties. Voor consultaties in het kader van een zorgtraject is een gedeeltelijke terugbetaling door het RIZIV voorzien. Informeer hiervoor op voorhand.

Het niet nakomen van gemaakte afspraken zorgt niet alleen voor ongemak in de werkplanning. Dit betekent ook dat wij andere patiënten, die op onze wachtlijst staan, eerder hadden kunnen verder helpen. Daarom zijn we genoodzaakt om het bedrag van € 10 administratiekosten aan te rekenen.